Klick!

februari 26, 2010

Precis som Vilja och Dyrka så ska även Yra klickertränas. Älskar klickerträning och det är alltid lika kul att se hur hundarna tänker och tänker och självmant arbetar fram det jag önskar :) Dyrka tycker klickerträning är helroligt men blir mindre glad nu när hon inte får vara med när Yra tränas… Frustrerande! Men å andra sidan ökar det hennes egen motivation sen. Yra har jag i alla fall klickat in nu och vi har bara tränat på sitt, stå och snurra. Snurra har vi inte tränat mer än 4 korta pass och hon har redan förstått vad matte är ute efter! Duktiga tösen :D Dessutom är det helhärligt att se hur kul Yra tycker att det är! Hon vill verkligen jobba och det tänker jag sannerligen ta till vara på. Ta en titt på dagens klickande med Yra.

Ett svar till “Klick!”

  1. haha! gud vad hon klurar och slänger med sitt lilla huvud! så söt och duktig! :)

Skriv ett svar