Upptäcksfärd

februari 26, 2010

Idag är det lite varamare ute, termometern visar till och med +1 C! Därför tog jag med mig både Dyrkisen och Yra ut på en promenad tillsammans. Det har ju varit för kallt för att Yra ska kunna vara ute och gå så därför passade vi på. Vi gick bara en liten kort sväng av Dyrkas vanliga kissrunda och det var en riktigt upptäcksfärd för Yra. Massor att kika på! Nya kissfläckar, grus, mer snö, fåglar, folk som går förbi och massor med spännande ljud. Tyvärr började det duggregna lite så vi fick gå in igen ganka snabbt, ville inte att Yra skulle bli nerkyld. Bilderna är tgana med min mobil, därav den dåliga kvalitén

   

Ett svar till “Upptäcksfärd”

  1. Vilken söt liten kofta Yra har! Ja, hela hon är söt förståss! :)

    Som matte till en annan frusen fröken måste jag förståss fråga om den är köpt eller hemstickad? Superfin var den i alla fall och vi är alltid på jakt.

    Trevlig helg,

Skriv ett svar