Gröna fingrar

mars 27, 2010

Jag är sannerligen inte den som har bra hand med växter av någon form. Oavsett om de är enkla små gröna saker eller om det är vackra blommande ting. Spelar ingen roll om de ska vattnas ofta eller sällan, jag lyckas ändå på något sätt få dom att se eländiga ut. Inte nog med att jag inte får något att vara vackert, jag är dessutom kräsen som sjutton. Inte mycket i växtriket som jag tycker är vackert nog att köpa hem. Därför blev både jag och Joel oerhört glada när vi fick två vackra orkidéer på vår inflyttnings/förlovningsfest i november. Älskar orkidéer! De är så stilrena och vackra, så fräscha!  Jag var dock väldigt rädd att lyckan skulle bli kortvarig då jag vet att dessa sköna ting inte är de mest lättskötta… Nu verkar det dock som att min älskade Joel har lite gröna fingrar! Orkidéerna som vi fick i november blommar ännu och är jätte fina! Nu när Joel fyllde år 15:e mars så fick vi ytterligare en fin en. Underbart :) Igår köpte farmor hem lite tulpaner åt oss och även dessa är ljuvliga. Nu känns det som vår i vårt kök, för där huserar nu våra tre orkidéer och de söta tulpanerna.

Orkidé    Tulpaner

Skriv ett svar