Sunshine

mars 30, 2010

Idag har vårsolen äntligen visat sina vackra strålar i Örebro! Självklart satt jag fast på ”fabriken” men husse var hemma med töserna. De tog en liten promenad till det lilla skogsliknande partiet som är strax bakom hyreshuset vi bor i. Där fick Yra känna på riktig skogsmark och det var väldigt spännande! Dyrka njöt till fullo och virvlade runt som en virvelvind i höstens gamla avdankade löv. Yra sötnosen blev förvirrad och föll pladask ner i en lövhög och såg med stora ögon på Dyrka när hon yrde runt. Väl hemma igen sken solens varma strålar i vårt vardagsrum och töserna fick ordentligt med vårskänslor. Det innebar så klart BUS! Husse hade kameran i högsta hugg och slängde sig ner på golvet för att vara med i leken. Blev faktiskt lite bilder från dagens bus i vårskenet, har lagt upp galleriet på vår Foto & Film sida. Enjoy!

Ett svar till “Sunshine”

  1. Var väldigt länge sedan jag kikade in här, men kom att tänka på er för en stund sedan och letade upp eran sida. Såg att ni fått en liten Yra in i familjen. Hur söt som helst! Rynkorna är helt underbart söta! Lycka till med den lilla tösen. Mvh Sandra

Skriv ett svar