Våffeldag

mars 28, 2010

I torsdags var det våffeldagen men det bidde inga våfflor här hemma. Med migrän och stundande finbesök av farmor så glömdes det helt enkelt bort! Men det rådde vi bot på idag :) Vi bjöd hit Joels familj för att träffa min farmor och äta lite våfflor. Mums va gott det var! Självklart fick töserna också smaka, men de fick vänta tills familjen gått och stöket lagt sig. Sen fick de snällt vänta på det magiska ordet innan det var dags att gluffsa i sig… Yra har blivit så oerhört duktig på att ta ögonkontakt och vänta på varsågod. Vi är så stolta! Dyrka är så klart lika duktig som alltid ;-)

Våfflor till töserna

Mums!

Ett svar till “Våffeldag”

  1. Hej!
    Skulle bara säga om du missat, att vi bytt domän till http://www.zunkovicphoto.wordpress.com
    Ha det bra! Isa&Jack

Skriv ett svar