Alles klar!

april 28, 2010

Igår kväll så blev balkonginredningen klar :) Men då var det för mörkt ute för att få en bra bild om hur det faktiskt ser ut där ute nu. Men nu ska ni få en liten titt! Som ni ser blev det en gråsvart matta på golvet, ett sött litet olivträd, en lykta med ljus och så klart ett bord med tillhörande stolar. Det som inte står där ute ännu är elgrillen som vi köpte idag och de svarta sköna heltäckande stolsdynorna. Eventuellt ska vi väl ha lite mer grönt där ute, men det får komma pö om pö! Nu är i alla fall balkongen klar för att kunna mysas på :)

   
Lilla sockertoppen poserar så snällt! Ser ni hjärtat?

5 svar till “Alles klar!”

  1. Skit snyggt!

  2. Ojoj…va fint. Kan se er grilla där varma sommarkvällar. ;)

  3. Man blir tårögd! Första ballisen med sting! Vilken utsökt smak ni har! Åh va kul det ska bli att få inviga den när vi kommer ner. Blir så glad för er skull! När ni nu sitter därute å njuter sänd en tanke till Norrland, så gör vi likadant när vi är ute på altan. På så sätt får vi ”mötas”. Kramar till er båda från familjen i Norr!

  4. Vad fint det blir!
    Men heter det pö om pö? :D haha jag har aldrig sett det skrivet så! Men det är ju iofs logiskt med en mer svensk stavning!

  5. ser mysigt ut! vi fåt typ bara plats med två stolar på våran. inte så inspirerande…

Skriv ett svar