Mani-pedi

april 29, 2010

   

Ikväll var det dags för den veckliga manikyr/pedikyrstunden här hemma. Dvs klippning av klor för båda töserna. Dyrka har pednlat mycket genom åren, vissa perioder är det helt ok och andra gråter hon och sliter sig som om vi vore djävulen själv. Just nu är hon inne i en sån där mindre rolig period där hon är helt övertygad om att jag kommer kötta av hela hennes ben… Usch va ont det gör i hjärtat när man hör hennes gråt. Inte är det lätt heller att försöka hålla fast henne utan att göra illa henne och klippa. Men idag tyckte jag ändå att det gick bättre. Hon kanske börjar sansa sig igen och komma in i en lugn kloperiod? Lilla Yra är en fröjd att klippa! Hon ligger så snällt på rygg i mattes famn. Hon kan bli lite små tjurig ibland och böka lite men det går som en dans ändå. Idag var hon hur slapp som helst när jag klippte och husse gick förbi med sin mobil och kunde fota. Sötnosen!

Ett svar till “Mani-pedi”

  1. Hahahaha, störtskön stil! :D
    Vad fint ni fick på er ballis. ;) Fast jag kallar det nog för balkong!
    Tusen tack för rara ord om vår agility. Ja, hur ska vi få till en träff, vi är ju värdelösa på det… Kanske vi kan följa med er till kapplöpningsbanan någon gång? Vore kul att testa med Harry och Hilja.
    Kram på dig!

Skriv ett svar