Ont om tid

april 24, 2010

Har varit dåligt med uppdateringar i veckan, tiden har helt enkelt inte räckt till! Blev ingen hundkapplöpning för oss i onsdags, vädret såg minsann till det. Vi gör istället ett nytt försök imorgon! Ska bli såååå kul att låta Dyrka springa. Får se om vi fotar eller filmar eller om det blir både och. Vi återkommer i alla fall med en rapport. För övrigt sitter vi och planerar lite för hur vi ska göra i ordning vår 9 kvadratmeter stora balkong. Den är sååå härlig! Vi hade helst velat ha trall på den men det kommer kosta oss i alla fall 2000 kr och det känns det inte riktigt värt. Den dagen då vi sedan flyttar till hus har jag svårt att se vad vi skulle använda den trallen till. Istället får vi köpa någon grå konstgräs matta, vi vägrar ha en grön… Blir även att inhandla bord, stolar, parasoll, lyktor och grill. Kommer bli kalasbra! Frågan är bara när vi ska hinna? Imorgon blir det fullt upp med fotografering av Yra, joggning med Dyrka, hundkapplöpning och kalas. Så vi får se när det hinns med. Nu ska jag i alla fall utfodra damerna. Snart kommer hussen hem med vår utfodring, nämligen sushi! MUMS!

4 svar till “Ont om tid”

 1. Men inte behöver ni köpa så dyr trall! Vanlig tryckad 80×80 kostar väl 59:- styck eller något i den stilen, snyggare än matta iaf :)

 2. Håller med Camilla, det finns jättefin trall som inte kostar massor. Vi provade ju ha matta på vår balkong (grön,ja…) och när det regnat några gånger så bildas det en väldigt äcklig yta mellan betongen och mattan…Påminner om mögel – så jag röstar på trall :)

  Spännande med film/bilder från hundkapplöpningen, då måste jag surfa in och kolla senare i veckan.

  Ha det bra!

 3. Har man matta måste man se till att köpa rätt sorts matta, finns billig matta som inte är tänkt för utomhusbruk och dyrare matta med nubb där vattnet kan rinna av under. Men så måste det finnas avrinning också :)

  /MVH trädgårdsavdelningspersonalen ;)

 4. Det fick bli en grå matta med nubb under, så det borde vara en matta anpassad för utomhusbruk. Kosta 69:-/kvm på Bauhaus, överkommligt tycker jag!

  Precis som du säger Camilla finns det såna mattor utan nubb som inte dränerar, vilket skulle bli helt fel när det regnar och är fuktigare ute.

  Bilder på balkongen kommer så fort vi fått ordning.

Skriv ett svar