Run Dyrka run!

april 25, 2010

   

Idag tog vi oss iväg till Örebro hundkapplöpning! Vädret var ok, inte jätte kallt men inte någon direkt värme heller. Yra var så klart med och hejade och skötte sig exemplariskt. Hon var som vanligt lyriskt glad över att få hälsa på alla människor och utdelade pussar och svansviftningar åt alla. Dyrkisen fick springa två lopp, ett med munkorg och ett utan. Hon tyckte det var riktigt roligt och på andra loppet utan munkorg så hade hon fattat galoppen lite mer än i första loppet. Hon var riktigt het på gröten när de andra hundarna sprang och det var härligt att se! Husse var så klart med och filmade så nu får ni en titt på när tösen sprang sin andra runda.

 

7 svar till “Run Dyrka run!”

 1. Men tjena vilken fart! Det känns inte som att Tobias hade orkat hela banan runt… ;)

 2. Jag jobbar inte på Expert utan Elgiganten.. (viktigt! :p)
  Jag har en ganska bra lön ja, samt att jag köper saker för inköpspris + moms. Så det mesta blir ganska billigt. :)

 3. Gud vad hon sprang :) hon måste varit trött efter det!

  Njae, har inte blivit diagnoserad utbränd men blivit beodrad att vila, så nu ska jag försöka göra det.. vilket är SVÅRT!
  Men glass står på menyn nu!
  Hoppas allt är bra!

  Kram

 4. Vilken härlig film. Hör att hon låter så där fint som en faraohund ska göra. Men snart är det nog två handsfattning som gäller tror jag :) skulle aldrig kunna släppa mina med en hand. Fast jag tycker att kommentaren var väldigt bra. Faraohundarna har de någon jakt i sig.;))

 5. Jisses vilken racerbrud?!Givet vilken träning ni kommer köra med henne eller???

  Roligt att se att du numer hör till de rödhårigas skara, själv provar jag brunt just nu – men det röda kommer nog snart tillbaka…

  Kram på er!

 6. Glömde ju…
  Jag kunde inte göra hemsidan med wordpress, bredbandsbolaget stödjer tydligen inte php och mysql – hoppas de vaknar snart och fixar det.

 7. WOW! Dyrka är ju en naturbegåvning :) såg riktigt häftigt ut! Blir ju sugen själv att köra lite (eller inte jag men hundarna!)

Skriv ett svar