Vänstervarvare

maj 28, 2010

Igår bar det iväg till Vallentuna för lite ringträning. Tösernas uppfödare Sofie hade en träning och vi tyckte det passade ypperligt inför söndagens utställningsdebut! Paula följde med och tog med sin söta Shibatös April. Självklart var även hussen med för att träna lite med kameran :P Vi hade väääldans tur med vädret, var väldigt grått och blåste lite kallt men regnet höll sig undan. Precis innan vi slutade vid 21 tiden så började det regna. Träningen gick i alla fall rätt så bra. Hanteringen är inget problem för Yra, hon bryr sig inte det minsta. Att trava runt fint är heller inte så svårt, det klarar hon finfint :) Bara lite finslipning att få henne springa ännu mer framför mig. Det som var svårare idag var att fokusera sig på att stå stilla när hon var uppställd. Fanns ju så mycket att titta på och koncentrera sig på istället för att låta matte flytta tassar hit och dit. Men det blev bättre och bättre under kvällens gång. Känns skönt att hon fått uppleva något liknande en utställning innan debuten. Jag fick lite att träna på med tösen också och det kändes bra med en liten ”koll” på vart vi låg till i träningen. Jätte tack till Sofie som lägger sin fritid till att träna oss glada amatörer! Det är guld värt att få lite nyttiga tips och dessutom få träna på själva sammanhanget.

   

4 svar till “Vänstervarvare”

 1. Excellent team!
  Ira is beauty!
  I love her very much!
  What is a neck!!!
  Good luck to you to the dog shows!

 2. Gud vad söt Yra är! Funderar starkt på om en liten basenjivalp skulle vara en bra andrahund ;-)

 3. Gud så fina bilder, och vilket vackert huvud Yra har!!

 4. Har inte jag sett att Trasan var med här… =) Det var ett tag sedan kan man säga.. Bilden dök upp på Google =)

Skriv ett svar