Skattjakt

maj 23, 2010

   

Yra är en riktig liten pirat! Hon vill helst av allt ha Dyrkas ben, hon gör allt hon kan för att stjäla det. Ibland lyckas hon och ibland inte. Oavsett så har tösen förstått vikten av att gömma sina skatter så hon själv inte råkar ut för att bli av med det som är hennes. Yra lägger därför ner mycket engagemang åt att hitta det perfekta gömstället för sinaa godaste saker. Men hon är även så pass smart att hon byter plats, allt för att vilseleda alla de som kan tänkas vilja stjäla från henne… Dyrka ligger dock bara och tittar och undrar vad sjutton lilltösen håller på med. En av Yras favoritgömställen är bakom husses högtalare. Då är det både ett ljus, en gardin, ett hörn och en högtalare i vägen. Där inne ställer hon sedan benet på högkant, allt för att det ska synas så lite som möjligt. Är hon inte söt så säg? En äkta skattgömmare!

Ett svar till “Skattjakt”

  1. Vad gulligt :))

Skriv ett svar