Syskon

maj 28, 2010

Måste bara slänga upp en bild på Yra och hennes bror Justin nu när de är 5 månader gamla. Yra är visserligen lite väl rund om magen efter alla köttbullar hon fick på träningen… Justin var inte med på träningen och är i lite bättre hull än Yra, därav har han ingen putmage. Men nåja, ni får se syskonen uppställda och fina :) Det är deras uppfödare Sofie som visar dom. Sofie ville ”känna” lite på hur Yra var att visa då hon kommer visa henne mycket under sommaren. Gick ju klockrent :)

8 svar till “Syskon”

 1. I love both … Yra and Justin is super basenjis !!!!!!!! I am sooo proud :) :) :)

 2. I LOVE them!!!!!!!!!!!!
  I haven’t words … I haven’t doubt, they are the future stars!!!

 3. Håller med om att både Yra och Justin är riktiga läckerbitar! Men den där putmagen var väl inte så stor? ;)

 4. Airida and Tatyana – Thank you both for the lovely words about Yra :) We absolutely looove her!

  Josefin – Haha, jo! Den där putmagen var riktigt stor :P

 5. Vilka snyggingar!! Basenjis är helt klart en av de raser som jag tycker är allra mest tilltalande att titta på – trots att jag vare sig är så mycket för korthårigt eller svansar som ligger ovanför ryggen. ;D

 6. Vilka snyggingar :) Och de står ju redan som proffs!

 7. Båda två är sjukt snygga! Jag längtar så efter att få se dem i ringarna!
  kram

 8. Hi Talula, I hope you’ve had a chance to donolwad or just listen to the interview with Ed Dames, the post with the link to the Ed Dames interview is on my blog too. To get to the coast to coast interview, you can click on the blue radio’ links in the post and they’ll get you to that page

Skriv ett svar