Testing, testing

maj 24, 2010

Idag efter jobbet gick vi ut på ängen bakom vårt bostadsområde och lät Yra härja lös lite. Dyrkisen fick snällt vara kopplad, har inte riktigt löpt klart ännu. Usch va surt det var sa hon! Nåja, snart får hon springa fritt igen och då ger hon igen åt Yra som idag sannerligenn tog tillfället i akt att retas. Husse var med och testade den nyaste damen och den största herren. Så på begäran kommer nu de första bilderna med den nya kameran. Det är fortfarande MASSOR kvar att lära sig om kameran så dessa bilder är ju långt ifrån vad kameran kan prestera. Men med tanke på det lilla husse kan om kameran idag så får man ju ett hum om vilket potential som faktiskt finns!

3 svar till “Testing, testing”

  1. Beautiful girl and excelent new camera !!!!! Waiting for more and more photos :)

  2. Super foto!!!!!!!!!!!!!!!!!
    It sooo beautiful!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Thank you very much!
    I will slowly learn the camera even more and hopefully be able to take even better pictures in the future.

    Please let me know if I should do something different when I’m taking the pictures, it’s always nice with some tips.

Skriv ett svar