Best friends

juni 29, 2010

   

   

Värmen har slagit till ordentligt i Örebro. Klockan 19:30 är det nu 26.2 grader i skuggan på vår balkong. Dyrkisen blir sannerligen trött! Idag efter promenaderna har det varit väldigt tungt för henne att ta sig upp för trappen. Vårt trapphus är som en bastu just nu, luften står still och solen steker på hela morgonen och delar av förmiddagen. Tur att vi har hiss! Tror vi kommer börja använda den i veckan till damen. Men vi har kallat in förstärkning nu. Dyrkisens bästisar är nu hennes kylhalsband, Outward Hound, och fläkten.  Dessa två kombinerade med varandra gjorde att livet blev lite mer drägligt även för en högdräktig dam. Försöker trösta henne med att det inte är länge kvar nu. Idag är det dygn 43 sedan första parningen. Vi tror att valpningen kan komma att ske kring helgen v.28. Håll ut stumpan!

2 svar till “Best friends”

  1. stackarn! inte lätt med värmen dessutom, kan tycka magen skulle räcka. ;)

  2. Åhh, vilken mage…Hoppas damen inte får värmeslag :).
    Låter som ni hade en väldigt bra midsommar – fast kan det bli annat när man är med underbara människor?

    Lycka till med valpningen, Dyrka!

    Kram från oss i norr

Skriv ett svar