Dygn 37

juni 23, 2010

Nu växer magen för fulla muggar! På bara tre dagar är det en synlig skillnad på magen. Härligt tycker vi! Dyrkisen vill mest sova, mysa och äta. Hon njuter av livet helt enkelt. Tror att hon just nu även njuter av att få ha vår odelade uppmärksamhet i och med att yrvädret fortfarande inte är hemma. Annat blir det imorrn! Då åker vi till Linköping och hämtar lilltösen för att sedan hela lilla familjen fortsätta till Öland och Färjestaden för midsommarfirande i goda vänners sällskap. Om nu vår kära bil går att köra förståss och vi inte blivit ruinerade… Ja självklart har det dykt upp ett fel på bilen och den ska in på verkstaden imorrn. Håll tummarna!

Men, är det någon som redan nu vågar sig på en gissning på antal godingar inne i Dyrkas bullfabrik?

3 svar till “Dygn 37”

  1. Åh vad roligt att det blir valpar! Jag gissar på 5 eller 6 st. Tror inte det blir mer än så :P

  2. Jag hoppas det inte blir mer än 7st ;-)

    Valplåda är under uppritning/uppbyggnad (jag och pappa ska bygga, hur det nu ska gå…)

  3. Jag tror på 3+4

Skriv ett svar