Dygn 41

juni 27, 2010

Nu har midsommarhelgen passerat. Under dessa dagar har vi varit ute på Öland och njutit av riktigt ljuvliga sommardagar. Samtidigt växer det i Dyrkisens mage. Hon blir tröttare och tröttare och det märks att värmen är jobbig för henne. Det stånkas och stönas och bökas mycket mer när hon ska lägga sig tillrätta och det blir snabbt varmt. Lilla gumman börjar sannerligen känna av att magen börjar ta plats! Är så spännande nu. Imorgon är det alltså 6 veckor sedan första parningen. Tiden går så fort! Skiss till valplådan är klar så nu ska husse och gammelhusse sätta igång med byggandet. Sen måste jag ju meddela att Dyrkas ”man” blev BIR på världsvinnar utställningen i Danmark i helgen! Vi är sååå stolta över Pharuz!

2 svar till “Dygn 41”

  1. Kul att ha en så snygg pappa till valparna, Världsvinnartitlar växer inte på träd ;) Vad är en normalstor faraokull? Jag gissar på 6 st.
    Kram!

  2. Alltså, jag har ett problem. Hur ska jag kunna motstå en Dyrkavalp :o

Skriv ett svar