Midsommarfirandet

juni 28, 2010

   

   

Midsommarhelgen spenderades på Öland, närmare bestämt i Färjestaden. Där var vi ett stort gäng, unga som lite äldre, som njöt av tillvaron. Vi åt och drack gott, såg på VM i fotboll, spelade bollekar och kubb, myste på stranden och helt enkelt bara njöt av livets goda. Vädret var på topp hela helgen! Varmt och härligt. Enda som hade något att klaga på om det var Dyrka. Det blev lite tungt för henne i sommarsolen så på lördagen när det åter var dags för några strandtimmar fick hon stanna kvar i stugan och vila upp sig lite. Yra har även passat på att på riktigt doppa sina tassar och faktiskt simma! Hon var jätte duktig, men tyckte att det var liiite läskigt. Det var helt enkelt en ljuvlig midsommarhelg. Precis som förra året! Så nu är det bara att börja ladda om inför midsommar 2011 ;-)

2 svar till “Midsommarfirandet”

  1. Det ser ju ut som att ni hade det jättetrevligt! Tårtan skulle man ju inte tacka nej till… hehe :)
    Roligt att Yra badade oxå!
    /En läsare

  2. Underbara foto!

Skriv ett svar