Working girl

juni 22, 2010

I söndags tog vi massvis med bilder från basenjibedömningen. Kommer kolla igenom lite bilder och skicka ut till berörda, var inte oroliga ;-) Självklart fotade vi även vårt yrväder! Sofie fick senare på eftermiddagen ställa upp Yra efter bedömningen så vi kunde ta lite bilder i lugn och ro. Trots att Yra för första gången varit på en jätte stor utställning och träffat massor med folk och hundar så skötte hon sig exemplariskt och lät Sofie testa att ställa upp henne på olika sätt. Lilla damen behövde inte mycke mutor och stod snällt och stilla. Hon är så duktig lilla tösen! Så här kommer lite Yrabilder från i söndags.  Hon är nu sex månader gammal.

   

2 svar till “Working girl”

  1. Thank you for the photos !!!!!!!!!!!!! She is perfect girl !!!!!!!!

  2. Hon är ju för söt den lilla damen!!!!!!!!!!!!!!!

Skriv ett svar