Ingen vanlig dag

juli 18, 2010

   

För idag är det Yras och hennes syskons 7 månaders dag! Tänk att tösabiten redan blivit så stor, vart tog tiden vägen? Dagen i ära har ägnats åt att lata oss. Sovmorgon, filmtittande, tv tittande, pizza och mys. Perfekt uppvärmning inför valparna. På tal om dom så undrar vi om någon sett skymten av dom? För det har inte vi… Jag trodde dom skulle kommit vid det här laget, men de hade visst andra planer. Dyrka är lugn och myser men vi märker att hennes tålamod med magen börjar ta slut. Hon grymtar mer och mer när hon förösker hitta en bra ställning att ligga på och man ser på henne att hon är less. Tack och lov har ju helgen varit lite svalare så hon sluppit slåss mot värmen. Det har haft en avsevärd effekt på hennes andning. Nu andas hon hon mer normalt och flåsar inte konstant. Skönt att se. Vet att ni är många runtom i landet/världen som väntar på besked. Har lovat flertalet av er att vi hör av oss när det är på G. Vi ska försöka komma ihåg att hålla det när det väl sätter igång. Just nu vågar vi knappt ringa någon för varje person vi ringer utbrister halvt hysteriskt ”HAR DOM KOMMIT???!!!”. Nu ska jag återgå till slappandet i soffan, kanske sätta igång en till film. Det är bara att passa på, för det är väl nu vi har lugnet före stormen.

Ett svar till “Ingen vanlig dag”

  1. Åh, typiskt, inte valpar än :(
    Hoppas på grisrosa bäbisar imorgon då jag kommer hit igen då, haha.

Skriv ett svar