Kejsarens nya kläder

juli 28, 2010

Idag var ännu en dag med solsken. Härligt! Jag och hussen åkte ut på stan för att inhandla lite nytt till min utställningsgarderob. Just nu är den väldigt fattig… Har en svart kavaj, en svart kjol som inte sitter bra, en svart väst och 2 par svarta byxor. Kul va? Har försökt variera utstyrseln med något färgglatt linne under men det är ändå trist i längden och mina linnen har en förmåga att ”klättra” uppåt när jag springer med hundarna. Inte så kul. Så garderoben var i stort behov av en uppfräschning! Hade tittat ut lite modeller på HM som jag tyckte om och jag hade turen på min sida, det fanns i min storlek och dessutom fanns det ännu mer modeller än de jag hittade på nätet! Jackpot! Var dock tvungen att låta plånboken begränsa mig lite och endast 1 kavaj, 2 kjolar och 4 linnen fick följa med hem. Det blev en ljusgrå kavaj som gjordes lite rolig när man vek upp ärmarna lite så det kritstrecksrandiga fodret kom fram. Till den blev det en grå pencillkjol som slutar strax ovanför knäna. Sen hittade jag en svart kjol i kortare modell som satt mycket bättre än den jag har idag och som var lite mer stilren. Sen blev det fyra stycken linnen i färgerna svart, vitt, rosa och turkost. Linnena är långa och kjolarna har hög midja, så nu ska det inte bli problem med vandrade linnen! Det enda ”bekymret” idag var storleken på pencillkjolen. Storlek 36 var aningens för tajt för att jag skulle känna att jag kunde röra mig som jag behöver när jag visar hund. Storlek 38 kunde jag röra mig bra i, den satt jätte bra, men är liiite lös i midjan och åker upp lite när jag springer. Iof gör inte det något eftersom att kjolen går ner till knäna och har en hög midja. Ska känna efter lite och se hur det fungerar. Känns det bra ska jag köpa den i svart också. Behöver köpa ännu mer och hitta kavajer och kjolar i lite färger men nu har jag en början i alla fall :) Allting ser lite ”tantigt” ut på bilderna här nedan, men husse var med och intygade att det var lagom stilrent och snyggt. Ni får kanske någon bild senare med kläderna på…


Samtliga tre ovanstående bilder är lånade från H&M

3 svar till “Kejsarens nya kläder”

 1. Härligt med lite nya kläder i ringen:), själv kan jag ju inte springa i kjol – annars hade jag gärna haft det också i ringen…

  Valparna är ju bara för underbara?!verkar ju också som att Dyrka är riktigt duktig mamma.

  Ha det bra!
  Kram Kerstin

 2. Kerstin – Kan du inte springa i kjol? Det är väl inte svårare än att springa med byxor, eller har jag missat nått?
  Ja de små sötnosarna är helt underbara och Dyrkisen är en ljuvlig mamma! :)

 3. Gillar verkligen den gråa kavajen, kommer att se jätte snyggt ut i ringen!

Skriv ett svar