Lite snabbt

juli 20, 2010

Just nu sitter jag på jobbet, har rast. Hemma är  husse Joel och tar hand om de ljuvliga valparna och deras duktiga mor. Första natten har gått jätte bra. Dyrkisen är en väldigt duktig mamma som är väldigt mån om sina valpar. Men hon tar sig ändå ro att äta, dricka och gå ut och göra sina behov.  Den obandade tiken är nu bandad med ett rosa band. Detta för att vi snabbt ska se att det är hon. Ville ju ha en tös med rosa också… Min underbara fästman, Dyrkas husse, har haft nattpasset. Han har gått upp och kollat Dyrka och valparna hela natten för att se att alla mådde bra. Under tiden fick jag sova så att jag skulle orka upp till jobbet idag. Är han inte en ängel så säg! Underbarare man får man leta efter! Som sagt så ville jag bara lite snabbt uppdatera att allting flyter på fin fint. Ska försöka slänga upp lite mer bilder ikväll om jag hinner. Nu ska jag dock återgå till jobbet, men mina tankar är hos de ljuvliga 8 gosiga valparna där hemma.

4 svar till “Lite snabbt”

  1. Stort Grattis!!!
    Såå glad att allt gick så bra..

  2. GRATTIS till den underbara kullen :) Vad skönt att allt gick bra! så mysigt att se alla ”puppiesbilderna” :)

  3. Bra män växer inte på träd…håll fast vid honom! ;)
    Som jag sagt innan så e det spännande att få följa dom små liven…trots att jag inte ska ha nån själv. Så jag ser fram emot alla fina bilder som jag vet att ni kommer ta. ♥♥♥
    Förstår att du längtar hem. :) Kram å grattis till bäbisarna

  4. Grattis till de underbara valparna! Ser nästan ingen skillnad mot tollarvalpar ;) Vad skönt att allt flöt på utan problem och att allt går fortsatt bra!

Skriv ett svar