Ögonblick

juli 30, 2010

Idag har vi finbesök av Dyrka och Yras uppfödare Sofie. Hon ska sover över eftersom att vi tidigt imorrn (läs kl 5:15) åker till Ransäter för att ställa ut basenjisarna. Dagen till ära har fröken Gul i valplådan bestämt sig för att öppna ögonen!!! Underbart att få se hennes vackra ögon. De andra är på G, någon till hade lite små små öppningar i ögonvrån. Så innan helgen är slut kan de förhoppningsvis se allesammans.  Håll tummarna för oss imorrn, vi hoppas på fint väder och fina resultat. Jag kommer inviga min nya svarta kjol, får se hur det går. Bytte förresten båda kjolarna som jag köpt. Den gråa tog jag i storlek 36 istället och den lilla svarta byttes ut med en svart i samma modell och storlek som den gråa. Blev kanonnöjd! Den här gången testade jag faktiskt att springa med kjolen på utanför omklädesrummet. Var tack och lov inte så mycket folk så jag slapp känna mig som en total idiot… Hundtok eller vad säger man? Men nu är det läggdags för oss här hemma om vi sk orka upp tidigt imorgon bitti. Natti natti.

Skriv ett svar