Puppylooove!

augusti 26, 2010

   

   

   

   

   

   

   

   

Valparna växer så det knakar! Nu är de riktiga pirayor, tänderna är sylvassa och de vill så klart smaka ordentligt på oss när vi är i valphagen. När vi plockar upp dom vill de dock bara pussas och gosa. Underbara helt enkelt! De får upptäcka varlden utanför valphagen en liten stund varje dag. Antingen är de helt själva med de vuxna hundarna eller så är de 2 eller 3 åt gången. De tar verkligen för sig och lektanten Yra är mycket populär. Dyrkisen har även hon ork att leka med småttingarna och hon är noga med att se till att vi tar hand om dom. Hon börjar få mer och mer ork men är väldigt mager. Magen är nu under kontroll men vi måste ta det försiktigt så den inte rasar igen. Hon är inte direkt vacker nu men som sagt fortfarande lika underbar med valparna. Efter varje gång som valparna ätit vill hon få gå in och lägga sig i bädden på rygg och låta dom dia en kort stund. Ibland när de är ute och leker utanför hagen så lägger hon sig för att de ska få snutta lite. Ja hon är sannerligen en god och tålmodig mor. Vi visade ju tidigare att Herr Orange öron var på väg uppåt. Nu är han inte ensam om det! Herr Brun har nämligen gått om Herr Orange för hans båda öron är snart helt uppe! Sååå bedårande!

7 svar till “Puppylooove!”

 1. Vilken tur för busfröna att de har Yra att leka med. Misstänker att hon trivs som fisken i vattnet när hon får vara lektant…..
  Jag blir alldeles varm hela jag när jag ser bilderna på underverken!!!!!

 2. Underbara bilder!! De är sååååå söta! :D

 3. Fina huven! (herr obandad där han visar magen, jättefint huvud) Vilken kamera/bildkvalité! Det känns som man är där! Får mig att skämmas över mina sketna bilder.

 4. Maria – va roligt att du tycker om deras huvuden :) de är verkligen fina sötnosar! Kameran är grymt bra! Man kan fota utan blixt i rktigt mörkt :) valpbilder är iof alltid kul oavsett kvalité!

 5. Vill bara tillägga att jag tvättade/badade valparna med hundschampo för första gången igår. De va en upplevelse och nu tror jag alla valpar är ovän med Husse ;-) Nejdå, de gick jättebra och några av dom verkade uppskatta att bli lite renare (jag fick några pussar när vi var klara).

  När det gäller kvalitén på bilderna är ljuset A och O. Jag började fota direkt när jag kom hem från jobbet strax efter 16 för att nyttja det lilla ljus vi haft de senaste dagarna.

  Ett litet tips till de fotointresserade som följer bloggen:
  Skarpa bilder = Korta slutartider
  Korta slutartider = Hög ISO (oftast) vid dåligt ljus
  Hög ISO = Mer brus i bilderna

 6. Tack för att ni lägger ut alla underbara bilder på valparna -förgyller vilken tråkig dag som helst! Nu ska jag fortsätta titta på sötnosarna :)

 7. Herregud så sööta! Och fantastiskt fina bilder.

Skriv ett svar