Charmtroll

september 27, 2010

    

   

Som synes har vi ett riktigt charmtroll här hemma. Han är bara för go! Visserligen är jag nog liiite partisk i rollen som kennelmamma/mormor… Men samtidigt är jag ganska ”bekväm” av mig, eller kanske bortskämd, med snälla och lugna hundar. Ramses är precis en sådan. Han är så enkel, så behändig, så mysig, så lätt och medgörlig. Ja han är faktiskt väldigt lik sin mamma Dyrka då hon var liten valp. Inget tjorv, inget strul. Lugna nätter, trots att han sover i bädden. Lagom mycket bus. Gör sina behov utomhus. Lätt att träna. Kontaktsökande och nyfiken. Ja, allt det där härliga. Sen är han ju härligt fotogenic oxå. Idag var det dags för oss att börja jobba igen. Husse har dock löst det så han är hemma från lunch och hans mamma och syster hjälper till innan dess. Men det blev ändå ca 1 timme och 45 minuter som han var ensam hemma med Dyrka och Yra. Det var dock inga problem. Han var lugn och tyst, inget har tuggats på och inga olyckor. Ja, vi kan väl konstatera att han är en mönstervalp :)

3 svar till “Charmtroll”

  1. Vem vet, han kanske ändå stannar hos er!!!! Helt underbara bilder förövrigt – i synnerhet den där han blundar på ena ögat!

  2. Vad skönt att allt går bra med Ramses, hoppas ni snart hittar ett hem till honom :).

    Här ser vi nu ljuset i tunneln och hoppas att resten av hösten ska gå i lite lugnare tecken…

    KRAM!

  3. Grattis till er att ha fått en sådan liten mönstervalp! Härligt när inte stolsben och mattor tuggas upp till brasved! ;)

Skriv ett svar