Klick!

september 25, 2010

Starta klippet, då kommer en meny fram i underdelen av klippet. Om ni klickar nere i högra hörnet på klippet där det står 360p så kan ni välja 720p HD istället. Välj det för då visas klippet i rätt kvalité! Lilla Ramses har nu fått testa klickerträning för andra gången i sitt liv. Han tycker det är jätte kul och fattar verkligen galoppen! Nu fick han lite naturliga störningsmoment i form av att Yra gnällde om att livet var orättvist och lite ljud utifrån. Men det klarade han galant tycker jag. Som vanligt börjar jag med ett enkelt trick att träna in, nämligen snurra. Får se hur snabbt det går för killen att lära sig det. Som ni ser är han lite tunn, men det ska vi förhoppningsvis råda bot på nu när han är här hemma hos oss!

4 svar till “Klick!”

  1. Vad duktiga ni är! :-) Hade varit superroligt att träffa er någon gång!

  2. Gud vad söt han är! Kan faraohundvalpar verkligen sitta så länge? ;)

  3. så skrynklig och underbar!

  4. […] med. Det finns lite filmklipphär i bloggen från då jag klickertränar honom, kolla inlägg 25/9 2010 och 2/10 2010. Utöver det finns massor med bilder från sommaren/hösten 2010. Idag skulle […]

Skriv ett svar