Storöra

september 25, 2010

    

   

Första dygnet med Ramses har gått väldigt bra! Som jag skrev igår så är han väldigt framåt och härlig. Vi gick och lade oss sent igår och Ramses fick då sova själv i Dyrkas bädd på golvet i sovrummet. Dyrka sov i sängen och Yra i sin bur. Vid ca 08:00 imorse vaknade vi till lite och såg att Ramses också var lite vaken. Joel tog ut honom för en snabb kissrunda och sen in igen för att sova. Då fick lillen komma upp i sängen och han rullade ihop sig till en liten boll framför mig och sov sedan snällt vidare med oss andra till kl 12:00! Ordentlig sovmorgon med andra ord. Är riktigt imponerad över hur duktig han varit inatt. Inga problem alls. Idag fick vi besök av Joels mamma och Ramses låg då och sov. Yra skrek i högan sky av frustration när hon inte fick komma fram och säga hej men Ramses låg lugnt kvar i bädden och kikade yrvaket upp för att se vad som hände. Han tar verkligen allt med ro och är hur härlig som helst!

Ett svar till “Storöra”

  1. Jättesöt! Ser ut att få ett vackert huvud!

Skriv ett svar