Letar, letar

oktober 28, 2010


Forrest 14.5 veckor gammal

Den lilla snusmumrik heter Forrest, på pappret Spisi’s Give Me What I Want. Forrest är idag 14.5 veckor gammal. Han har 7 syskon och alla syskon har hittat egna hem, förutom Forrest. Han bor nu med brorsan Eos och lektanten Lysa hos kennelmamma Linnea uppe i Luleå. Han kommer bo där tills den dagen han får ett eget hem som vill ge honom all den kärlek och tid han förtjänar. Forrest är en riktigt härlig kille. Han har hela tiden varit en lugn och härlig kille som samtidigt varit väldigt framåt och nyfiken på allt livet kan erbjuda. Hos kennelmamma Linnea visar han att han kan tänka själv och ta för sig i nya situationer. Han är pigg på livet!  Han fungerar bra i alla miljöer han sätts i och har inga problem att lämnas ensam hemma med brorsan och lektanten Lysa. Men något saknas i lille Forrest liv, och det är inte en prilla under läppen… Han saknar ett eget hem, en egen matte eller husse. Om du eller någon du vet är intresserad av att ge denna urgoa kille ett eget hem, tveka inte att höra av dig. Forrest väntar med spänning!

 

4 svar till “Letar, letar”

 1. sluta lägga ut såna här lockande saker! ;) hoppas verkligen han hittar ett eget hem snart, han låter ju helt underbar. och snuset ser han redan ut att ha hittat så det behöver han kanske inte mer av. ;) det är ett hurrta täcke, bara att söka på så kommer det upp flera sidor som säljer. vatten och vindtätt med så berit gillar det!

 2. Frågade innan om ni kan lämna ut på foder (givetvis när det gäller tik) har jag kommit på den bästa anledningen!
  – Lämnar ni ut en hund på foder är det en hund ni tror på och som ni tycker har sådan potential att bli något att ni vill ha kullar i framtiden men pga platsprist/ tidsbrist kan ni inte behålla hunden själva.
  Alltså jag får en hund som ni tycker är kanon helt enkelt och för värdefull att sälja.
  Antagligen funkar det inte på samma sätt med hanar? ;-)
  Kramar

 3. I’m quite pleased with the ionfmrtaion in this one. TY!

 4. Hello! Would you mind if I share your blog with my myspace group? There’s a lot of people that I think would really appreciate your content. Please let me know. Many thanks

Skriv ett svar