Lycka…

oktober 18, 2010

 

…är att se hundarna glada! Idag piskar regnet mot rutorna och blåsten viner där ute. Det är med andra ord inget farao eller basenjiväder. Töserna vill ogärna vistas utomhus under sådana väderförhållanden. Så just nu drömmer jag mig tillbaka till helgens ljuvliga väder när töserna härjade runt som små tokar på lördagen. På bilden ser ni en av de få sekunder som Yra faktiskt var stilla. Hon stod då och spanade efter vad det var som hade rört sig bland buskaget på andra sidan diket. Det gäller att hänga med när töserna far runt så där! Gårdagen var också fylld med solsken, men då tog vi en kopplad långpromenad genom staden. Underbart vackert! Så idag laddar jag batterierna med helgens minnen. Hoppas innerligt att det blir bättre väder imorgon så vi kan fortsätta operation byggning. Är härligt att vi kommit igång ordentligt nu och vi har redan efter en vecka sett en ganska stor förändring på Dyrkas muskulation. Lilla Yra har även hon tajtat till sig lite redan. Så nu längtar vi till imorrn!

För övrigt längtar jag till morgondagen av två andra skäl också. Det är dags för frisörbesök så jag blir av med den hemska utväxten… Alltid lika härligt att få färg i håret igen! Blir att klippa till det lite också, med andra ord toppa det. Vill spara ut det igen och nu har det gått ett år sedan jag klippte bort ca 2.5 dm. Det har verkligen vuxit bra sedan dess, trodde det skulle ta längre tid än så här för att få den här längden! Men jag har en bra bit kvar innan jag är back on track. Sen ska jag hämta ut mina nya glasögon för andra gången. Hade dom inte mer än ett dygn innan jag upptäckte att det blev mycket reflexer i glasen. Jämförde med mina gamla och det var tyvärr en avsevärd skillnad trots att glasen skall vara av lika hög kvalité. Så jag lämnade in bågarna redan efter två dagar… Nu har de bytt ut glasen och imorgon ska de vara klara att hämtas. Nu gäller det bara att glasen håller måttet! Tänker inte acceptera sämre glas än de jag har idag, särskilt inte när de i butiken sagt att de ska vara av lika hög kvalité. Så håll tummarna för mig!

2 svar till “Lycka…”

  1. hihihi.. ser verkligen ut som hon står å ler! så nöjd så ;)

  2. Lilla Yra är ju så bedårande! :-)

Skriv ett svar