Up n down

oktober 24, 2010

    

Upp som en sol och ner som en pannkaka. Efter regn kom solsken, men sen mer regn. Ja Murphy envisades med att stanna helt enkelt. Just nu känns det som att en hundvalp går bärsarkargång på min kropp. Men denna valp är en stol bulldozer, ingen snäll liten 10 veckors Ramses som terroriserade Yra… Låt mig förklara. Min handled som tjurat började under fredagkvällen kännas bättre. Jag utmanade då ödet och lät bli handledsstödet under fredagnatt och lördag. Under lördagen åkte hela lilla familjen till Vallentuna för att ringrträna lite med Sofie och Madelene på Kennel Enigma. Jag och Yra behövde putsa upp oss inför nästa helg då vi debuterar i juniorklass. Dyrkisen och jag behövde över huvudtaget putsa upp oss då hon inte ställts sedan sommaren 2009! Handleden kändes fortfarande bra och jag var riktigt glad! Ibland kunde det kännas lite om jag var oförsiktig men det är en klar förbättring! Hur som haver så var vädret inte det bästa. Blött och på sina ställen lite smått slirigt på asfalten vi sprang runt på. Jag började spänna mig och när vi hade tränat klart och fikade hemma hos Madelene började jag känna mig väldigt stel över skuldrorna och nacken. Det blev bara värre och värre och i bilen på vägen hem kände jag att nackspärren var ett faktum. Kunde knappt röra mig! Kvällens planer hos en kollega fick ställas in och istället blev det liniment och pain killers. Kul lördag… Imorse höll jag inte på att ta mig upp ur sängen! Så ont gjorde det. Min räddning just nu är en underbar liten burk med Tiger Balsam. I love!

Jag hoppas verkligen det blir bättre snart, för det är inte direkt lätt att ha nackspärr. Ser inte fram emot att arbeta när jag har så här ont, men det är bara att bita ihop. Nu gäller det också att eländet släpper innan nästa lördag då vi debuterar Yra och jag. Vi har STORT motstånd, hela 38 basenjis är anmälda! Nåja, det går som det går och vi ska göra vårt bästa. Nackspärr, handledsöverbelastning eller nått annat elände ska minsan inte stoppa oss! Våra nära och kära som känner för att heja på oss kan komma till gamla mässan i Örebro på lördag kring ca kl 10:00. Underbart med utställning på hemmaplan, bara 5 min med bilen från oss. Det är i alla fall något att vara glad för så här en söndagkväll när man sitter i soffan och osar Tiger Balsam.

Ett svar till “Up n down”

  1. ajdå… :( hoppas iaf nacken repar sig fort!

Skriv ett svar