Världens bästa ♥

oktober 27, 2010

 

Jag visste nog redan första gången jag och Joel träffades att jag hade träffat världens underbaraste man. För vilken sinnesfrisk man utsätter sig för att sova i en säng med en främmande hund om han är hundallergiker? Efter den natten har min underbara fästman och tösernas underbara husse bara fortsatt att visa vilken underbar människa, man och husse han är. Man får leta länge och väl innan man hittar sådana som honom. Han har tack och lov visat sig vara fri från hundallergin, nu är det bara en överkänslighet (om ens det då han klarat att bo en 3:a med 3 vuxna hundar och 8 valpar i 8 veckor). Han har blivit väldigt engagerad i tösernas liv. Han följer med på hundutställningar, bär tält och burar och fotar åt mig och alla våra vänner. Han fotar töserna i ur och skur, när helst jag ber honom. Han går hem från jobbet varje lunch och tar ut töserna och ger dom mat. Han tar ut töserna för sista rundan varje kväll. Han engagerar sig i att få töserna i trim till sina tävlingar. Han försöker sätta sig in i hur regelverket fungerar, vad man ska göra för att vinna. Han la ner oerhört mycket tid ocg även sin semester för att vara hemma med Dyrkas valpkull.  Denna underbara man gör så klart mycket mer än engarerar sig i mitt brinnande hundintresse, men det är just detta engagemang som kanske ”sticker ut” lite. Jag menar, vilken fästman kommer frivilligt på idén att ta med båda töserna ut på en lång joggingrunda i regnet medan jag jobbar över? Det mina vänner, det är kärlek! Vi älskar dig underbara husse ♥

2 svar till “Världens bästa ♥”

  1. Härligt du skriver! :-)

  2. Håll hårt i honom Sandra!

Skriv ett svar