Frieri ♥

november 15, 2010

    

Min älskade fästman hade minsann planerat något riktigt stort till vår 1 åriga förlovningsdag 6/11. Han tog modet till sig och gick ner på knä och friade! Det var så vackert, så fint och kärleksfullt. Tårarna gick så klart inte att hålla borta när han frågade ”Sandra, vill du gifta dig med mig?”. Alla känslor bara vällde över mig, självklart svarade jag JA! Han hade till och med köpt ett löftessmycke, ett vackert silverhalsband med ett hjärta och svart onyx. Vi är ju som sagt redan förlovade och vi har hela tiden vetat om att vi ska gifta oss. Vi har pratat om det en hel del och vi visste att startskottet för all planering skulle bli den dagen vi förnyade löftet att gifta oss med varandra genom ett frieri. Så kom nu den dagen 1 år efter att vi förlovade oss på Lanna Lodge. Känslan av att veta att vi snart kommer vara man och hustru gör mig alldeles varm i kroppen, ser så fram emot att bli Joels äkta hälft. Vi firade så klart frieriet ordentligt. Vi var ju redan på Clarion Sign Hotel i storstaden så det var perfekt läge. Vi badade i deras uppvärmda utomhuspool på taket, drack och åt gott i relaxen, badade bastu, åt en superb trerätters middag och drack riktigt smarriga drinkar och bubbel. Ja, det var helt enkelt perfekt! Min älskling hade inte kunnat göra det bättre. Nu är bröllopsplaneringen i full gång! Det är mycket som ska ordnas med men vi ligger i fas. Det är så himla roligt att planera allt detta, vi har verkligen roligt ihop när vi kikar på bordsplacering, lokal, menyer, fotografer, kläder, tårtor och dekorationer. Själv har jag även påbörjat mitt eget lilla projekt, nämligen att komma i lite bättre form. Passade ju perfekt att jag startade med det 2 dagar innan Joel friade. Så nu blir det gymträning minst 3 gånger i veckan.. Målet att se riktigt vacker ut i min bröllopsklänning är sannerligen en morot som heter duga! Då är det inte så svårt att vara på gymet kl 06:15.

6 svar till “Frieri ♥”

 1. Grattis, grattis och åter grattis! Så underbart med bröllop :)

 2. grattis! :)

 3. WOHO – GRATTIS!! :)

 4. Du kommer med all säkerhet att bli en strålande vacker brud, med eller utan träning. ;)
  Största grattiset! Jag är jätteglad för din – ER – skull!! :D
  KRAM

 5. Grattis till en härlig dag och till att snart bli man och hustru :D

 6. GRATTIS!!!!!vad spännande och vilken kväll han hade fixat, Joel :).

  KRAM!

Skriv ett svar