The hunting begins!

november 19, 2010

Det är lite dåligt med uppdateringar just nu av två orsaker. Omformatering av datorn, med andra ord totalt kaos i min fina dataordning. Andra anledningen är att all tid just nu läggs på att hitta fotografen med stort F till vår dag. Bröllopsfoton är inte som vilka andra foton som helst. Har hittat mååånga duktiga fotografer som tyvärr inte tar så bra bröllopsfoton. Sen finns det en uppsjö med bra bröllopsfotografer, men som inte har den stil som just vi letat efter. Till en början visste nog inte ens vi vad vi ville ha men så sa det bara *poff* när vi surfade in på Henrik Mills hemsida. Där satt det! Hans stil passade oss som handen i handsken, det var som att hitta hem. Vi föll för hans variation i bilderna, hans känsla för ljus och skuggor, hans förmåga att anpassa sessionen så bra efter varje unikt par, hans färger i bilderna. Då vi båda är amatörmässiga fotogalningar så känns just detta som en stor del för vår dag, vi nöjer oss inte så lätt då vi vet vilka bra bilder man kan få. Det är väl det som är nackdelen med att kunna i alla fall lite om fotografering, ju mer man vet desto mer kräsen blir man. Så just därför väljer vi att satsa ordentligt på våra bröllopsfoton. Det är trots allt vår kärlek, ringarna och fotografierna från bröllopsdagen som vi kommer ha kvar i många år framöver. Men att satsa på bra foton är inte billigt mina damer och herrar. Inte alls! Henrik låg dock precis på gränsen för att vi skulle klara det med vår beräknade budget. Första hindret var således avklarat! Men då kom det till den lilla, lilla detaljen av datum. Vi har redan bokat kyrka och lokal för festen och typiskt nog var Henrik redan bokad då. Vi hängde inte läpp direkt, vi försökte lösa situationen utifrån de datum han däremot var ledig. Men då var det antingen kyrkan eller lokalen som var bokad. Att flytta bröllopet en hel månad kändes heller inte aktuellt. Så ja, det är bara att bita ihop, fälla en tår och gå på jakt. Har hittat ett par fotografer som har Henriks stil och känsla, men då ligger de på tok för långt över vår prisklass. Suck… Nåja, jakten fortsätter. Om någon av er damer och herrar som läst om vårt delikata I-landsproblem har ett tips, tveka inte att hojta till!

2 svar till “The hunting begins!”

 1. Hej Sandra! Här på Lidingö finns ett företag som heter Bildkär o som jag tycker tar bra bilder. Var själv där med Kubbe o tog en serie. Nu vet jag att ni ju inte ska gifta er här men kolla om det är något o prata med tjejerna (det är två tjejer som driver firman tillsammans), de kanske är villiga att fota även på annan ort. Sök på http://www.bildkär.se o se vad de har åstadkommit hittills.
  Lycka till!

 2. Hej!

  Grattis till fieriet, det är underbart att gifta sig =) =)

  Vi tog familjebilder förra hösten med fotografen Emelie Ohlsson. Hon tar grymma bilder tycker jag och är dessutom jättetrvlig, vilket ju är skönt om de ska vara med på ens viktiga dag.

  Kolla på emelieohlsson.blogg.se eller emelieohlsson.se

  Lycka till!

Skriv ett svar