Snälla barn?

december 25, 2010

 

Julafton är en tid då man allt som oftast är omgiven av sin familj. I år var det dags att vara omgiven av min nya familj, Joels familj!  Det var en riktigt härlig julafton, även om det värkte lite i hjärtat. I år är nämligen första gången någonsin som jag inte får träffa min egen familj vare sig på julafton eller på nyår. Dessutom är det nu ett halvår sedan vi sågs… Men Joels familj såg verkligen till att ge mig en fröjdefull jul med god mat, fina klappar och underbart sällskap. Till min stora glädje hade min familj dessutom sett till att förgylla min jul med julklappar från dem, trots att de är 100 mil bort! Tillsammans med mina svärföräldrar hade de lyckats smuggla dit en hel drös med julklappar till oss. Vilken lycka det var att få se min kära mors vackra kalligrafistil, deras fina rim och pyssel på paketen! Vi fick på tok för mycket fina julklappar av både min och Joels familj, ja vi känner oss verkligen bortskämda.  STORT tack för allt! Men jag och Joel var inte ensamma om att bli överlyckliga. Kvällens studs och tokigaste min stod Joels yngsta syster Ellen för när hon insåg att hon fått en Iphone 3Gs. Där kan vi prata om att bli som barn på nytt! Ja, vi kan konstatera att det fanns många snälla ”barn” där vi firade julafton i år.

Skriv ett svar