Söt som socker

januari 14, 2011

 
Cleo 6 månader – Foto av Johan Nilsson

Tiden bara rusar förbi och det märker vi verkligen nör vi får rapporter om hur stora Dyrkas valpar blivit. Lilla Cleo som bor i storstaden med sin matte och husse är en riktig sockertopp! Cleo har alltid varit den i gänget som varit svårast att få på bild… Hon liksom försvann när kameran kom fram eller så gjorde hon något konstigt när vi fotade så hon inte kom till sin rätt. Numera är hon snabb och busig och tycker det är rätt fånigt att sitta still och vänta på någon fotograf. Hon har ju hela världen att upptäcka och ingen tid ska gå förlorad! Men Cleo är en helt underbar tjej att jobba med. Fick träffa henne för 2 månader sedan då vi var i Sthlm (samtidigt som husse friade). Jag och Cleo körde ett litet träningspass och hon var väldigt lyhörd. Men just nu rapporterar hennes husse och matte att hon tappat öronen lite, en härlig trotsfas har hon kommit in i. När jag fick den här härliga bilden slängde jag genast fram bilderna från 2 månader sedan. Nog sjutton har det hänt en del sedan sist vi såg henne.

   
Cleo 3.5 månad gammal – Foto Joel Sandström

Mycket lik sin pappa men nog sjutton finns det drag av mamsen där också! I profil är det mycket av Dyrka medan hon framifrån är mer lik pappa Pharuz. Vacker är hon i alla fall, det råder det inga tvivel om!

 

Ett svar till “Söt som socker”

  1. Vilken liten skönhet! Morfar Goliat håller med Cleo, vem har tid att sitta still när det finns så mycket annat roligt att göra :)

Skriv ett svar