Bye bye baby

februari 16, 2011

    

Idag har vi sagt adjö. En av våra familjemedlemmar har bytt hem. Vår kära Canon 24-105/4.0 L IS USM. Det var nämligen dags för Canon 17-40/4.0 L USM att få komma in i familjen.  Ska bli spännande att se vad vi kan hitta på med henne! Ett bättre gränsvärde och mer vidvinkel kan nog göra lite roliga saker. Dessa två bilder blir alltså de sista ni får se av 24-105, om vi inte lägger ut någon gammal goding så klart. Så nu är det bara att vänta på vår nya pärla. Hon är hemklickad. Hoppas posten kommer snart!

3 svar till “Bye bye baby”

  1. Tack för rara ord Sandra! :)
    Kul med en ny kamera! Ni tar ju redan fantastiskt fina bilder, nu blir de ännu bättre! :D

  2. kul! önskar jag hade råd att uppdatera mina objektiv jag med…men snart kanske!

  3. vilka bilder……. vill inget hellre än att kunna investera i en bättre kamera själv men då måste man ha jobb först…..
    Vad ni är duktiga!!!!!

Skriv ett svar