Min och kanske din?

februari 17, 2011

 

Sandra. Det heter jag. Idag är min dag. Och alla andra Sandra! Hipp hurra för oss! Min kära mor ville se till att jag inte glömde bort det. Blev därför väckt av två sms med gratulationer från okända nummer. Undertecknat ”mammas favoriter”. Snabbt ringa mamma… Hon har goda kollegor som hon delar sin vardag med. För dem berättar hon om sina tre döttrar och deras liv. Självklart ville de då vara med och gratulera mig på namnsdagen! Lite roligt tyckte jag. Alltid uppskattat att bli uppvaktad. När husse sen kom hem gjorde han en snabb vändning i dörren, gav mig en puss, hälsade på töserna, tog bilnycklarna och åkte igen. När han kom tillbaka fick jag dessa härliga chokladpraliner! Oh happy day :)  Som grädde på moset hade han laddat med en semla. Vilken härlig namnsdag! Nu har febern släppt och jag hoppas att all uppvaktning gett mig nog med energi att bli återställd från min feberflunsa tills imorrn. Håll tummarna för mig. Och GRATTIS till alla Sandra och Alexandra där ute!

Skriv ett svar