Seg och rastlös

februari 13, 2011

 

Starta klippet, då kommer en meny fram i underdelen av klippet. Om ni klickar nere i högra hörnet på klippet där det står 360p så kan ni välja 720p HD istället. Välj det för då visas klippet i rätt kvalité!

Tror hela lilla familjen känner på samma sätt idag. Alla verkar vi vara lika rastlösa samtidigt som vi är riktigt sega. Vare sig vi eller töserna kan bestämma oss för om vi vill hitta på något eller om vi bara ska ligga och dega? Kanske det smittar? Verkar nästan så.

3 svar till “Seg och rastlös”

  1. Svar: Att kunna hantera sitt forden är bra, men jag tycker att situationerna i tv-serien ska kännas relevanta. Att backa in i tonåringens rum, kändes inte särskilt relevant. Jag tror inte att bilförarnas coacher i serien, är så mycket bättre.

  2. haha, gud så gulligt!

  3. Tror Rut tackar sin lyckliga stjärna att Gunda irriterar mig istället för henne när rastlösheten tar fart…

    Brudarna är störtsköna. Vilka karaktärer!

    KRAM LISA

Skriv ett svar