Fart och fläkt

mars 22, 2011

 

   

   

I söndags var det prima väder för en tur till Karlslund och låta töserna sträcka ut benen lite. Åh så de njöt! Full rulle var det. Fram och tillbaka. Hit och dit. Upp och ner.  Är så ljuvligt att se hur lyckliga de är när de härjar runt. Som vanligt är det Dyrka i täten. Yra kommer några meter bakom. Slutar alltid med at Yra blir fly förbannad. Hon hinner ju inte med! Då och då ger hon ifrån sig ett skrik av frustration… Det är inte lätt när man är liten! Men idag så blev det bara två tjuriga skrik. Hon verkade vara så nöjd med springandet att det inte störde henne så mycket att hon inte hade en chans att komma ikapp Dyrka. Efter allt spring blev det en mysig promenad. Det kändes verkligen att våren låg i luften! Redan idag, två dagar senare, är så gott som all snö borta. Det har gått ruskigt fort för som synes var det en hel del snö i söndags. Vi skyndar gärna på våren lite, längtar efter värmen.

6 svar till “Fart och fläkt”

  1. Jättefina bilder! Den översta bilden på Yra är helt fantastisk! Kram

  2. vilken glädje! :)

  3. Dyrkisen ser ju riktig farlig ut när hon kommer farande med pinnen i munnen (fniss)….. märks att båda fröknarna njöt av att få sträcka ut ordentligt!!!!

  4. Du tar nydelige bilder, de er så idylliske! Hvordan kamera har du og hvordan objektiv? Ønsker gjerne også å hvite hvilke instillinger du har brukt når du har tatt disse bildene :)

  5. Linn – Det är hundarnas husse Joel Sandström som tagit bilderna. Jättekul att du tycker om dom.
    Vi använder en Canon Eos 1D Mark IV, objektivet denna gång var ett Canon 70-200/4.0 L IS USM. Inställningarna var f/4 (bländare), 1/1600s (slutartiden varierade lite på bilderna), ISO 100, zoom 100 mm, personligt inställd vitbalans och autofokus var inställd på AI-servo.

  6. Så söta! Man blir glad av bilderna :)

Skriv ett svar