Pearls for the girls

mars 17, 2011

    

De finaste töserna ska ha det bästa. Självklart klär vi därför upp töserna i vackra smycken gjorda av sötvattenspärlor. Men de får bara ha på sig smyckena inomhus… Nejdå, så tokig är jag inte. Faktiskt är det ju mina smycken. Trot’ eller ej, men jag vann dom faktiskt! På Fest & Bröllopsmässan fanns det olika tävlingar man kunde vara med i, bland annat hade Bröllopsmagasinet en tävling. Jag blev hyfsat överraskad när de ringde upp mig för en vecka sedan för att berätta att jag faktiskt vunnit. Bör väl tilläggas att jag aldrig vinner något. Det är faktiskt så dåligt med vinster för mig att när jag berättade till min kära mor att jag vunnit något frågade hon ”Vadå vunnit, en mopp då eller?”. Ja det säger väl det mesta om min vinstförmåga… Men plötsligt hände det! Nu vann jag inga miljonbelopp (suck) men vackra smycken av märket Nora Norway till ett totalvärde av 1 350 :-. Det är ett set med armband, halsband och örhängen av sötvattenpärlor. Riktigt fina! Får se om det blir smyckena jag ska bära på vår stora dag. Ska prova dom med klänningen och bestämma mig, det måste passa perfekt. Annars kommer de säkerligen användas vid andra väl valda tillfällen!

3 svar till “Pearls for the girls”

  1. Vad roligt att du vann. Jag vinner heller aldrig nått men man har ju fångat sin kärlek. Det är ändå högsta vinsten eller hur. Tycker att det är jättefint med pärlor så jag hoppas att de passar till klänningen.

  2. Jättefina!! Och vad kul att vinna!! :D :D

  3. vilka underbara smycken! och roligt att vinna :)

Skriv ett svar