Stil

mars 27, 2011

 

Att vara hundägare är för många en livsstil.  Men livsstilen som hundägare är inget som stöpts i en form. Nejdå, det finns alla sorter! Vår söta tös Hera bor i en underbar foderfamilj och hennes husse har en alldeles särskild stil. Är många som höjt på ögonbrynen. Inte varje dag man ser en kille med rakad skalle, full med tatueringar och piercingar och en allmänt ”hård” stil tillsammans med en elegant faraohund. Som Gustav själv sa när han träffade oss första gången så trodde de flesta i hans omgivning att han skulle skaffa en pitbull. Han möttes av en del skratt och frågetecken när han sa att hans intresse låg hos faraohundarna. Men Gustav visste vad han ville ha! Gustav och hans sambo Lovisa har ingen tidigare erfarenhet av rasen eller hundutställningar. Trots detta så kände vi att vi kunde sätta denna underbara Hera hos dem på foder. Vi kände att Gustav och Lovisa visade ett stort engagemang och intresse i rasen och var villiga att lära sig träna med Hera inför kommande utställningar. De har varit på besök några gånger och fått lite tips och råd. Utifrån detta har Gustav sedan tränat handling med Hera på hemmaplan. När Hera var ca 4 månader gammal hade han gett henne så pass bra grundkunskaper att jag kunde friställa tösen. Nu när Hera är 8 månader börjar även Gustav nå dit! Han är på god väg att lyckas riktigt bra med att kunna friställa henne, helt på egen hand. Behöver jag säga att vi är grymt imponerade och stolta? Heja Gurra och heja alla faraoägare med stil!

3 svar till “Stil”

  1. Det är väl bra att någon ruckar på våra föreställningar! =D Härligt med en egen stil!

  2. tyckte dom var jättefina tillsammans! :)

  3. Man ska inte hänga upp sig så mycket på hur folk ser ut :) Tycker de var jättefina tillsammans

Skriv ett svar