Vilket par!

april 1, 2011

 

Idag fick vi finbesök av Hera med husse Gustav och matte Lovisa. Vi körde litet träningspass för Gustav och Hera, de ville visa upp sina nya kunskaper efter att de varit på drop-in handlerkurs för Gerard O’Shea i måndags. Jag har från början lärt upp Gustav efter Gerards teknik så vi skickade dit honom med Hera för att putsa upp kunskaperna och få lite inspiration. Det fick nog lite pusselbitar att falla på plats för Gustav, han kände sig säkrare efter träningen. Vi blev väldigt glada också att höra från Emelie (som brukar visa Dyrkas pappa Goliat) som var på plats med sina faraoner att Gustav och Hera skött sig exemplariskt! Så nu idag fick vi själva se hur duktiga de blivit tillsammans. De har blivit ett riktigt radarpar nu! Är verkligen stolt! Gustav tar verkligen till sig och engagerar sig i utställningsträningen. Trots att han aldrig tidigare ställt ut en hund i hela sitt liv eller tidigare tränat inför sådant så kan han nu på egen hand ställa upp Hera så fint. Nu jobbar de på att få till rörelserna också. Hera är en glad liten sprattlig tös. Hon vill gärna busa och det fungerar inte superbra att springa då… Men de jobbar på saken och sakta men säkert verkar de få även dessa pusselbitar på plats. Imorgon är det dags för Heras andra utställning. Hon och Gustav ska på en inoff i Ludvika för att träna lite. Oavsett hur det går så är det väldigt bra träning för dem båda. Så vi håller tummarna för ett bra träningspass imorrn. Heja Gurra och Hera!

2 svar till “Vilket par!”

  1. Ja vilket par de är Gustav och Hera! Det ser verkligen jättebra ut :) Ska bli kul att se han och Hera ute i ringarna i sommar!

  2. Vad duktiga de är. Jag förstår att du är stolt. Även jag hade funderingarna mot Ludvika men jag ska skriva högskoleprovet i stället :) Men det hade varit kul att få träffa Gustav och Hera. Men chansen kommer nog tillbaka i sommar kan jag tänka mig.
    Kan skvallra att den andra faraohunden är en Bus från Kalamizas och Carina. HOn var så nyfiken på vem den andra faraohunden var. Jag också för den delen när jag hörde att det var två. Var bor Hera föresten?

Skriv ett svar