Godisråttor

maj 30, 2011

Somliga hade svårare än andra att hålla tungan rätt i mun… Eller ska ja säga inne i munnen? Ja Dyrka är en godisråtta utan dess like. Men hon är iof inte ensam om det. Som Gerard O’Shea sa på en träning för inte så länge sen ”If you have a Paharoh Hound you’re lucky, they’ll sell their mother for a meatball!”

4 svar till “Godisråttor”

  1. Söta tungor! :D

    Tack så mycket! =) Planerar att fota igen på American Days 19-20 juni på Jägers. Jag använder en Nikon D5000 och Tamron 18-200 till alla galoppbilder utom den med startboxarna, där var det Tamron 10-24. Fast det blir väl några uppgraderingar det närmsta året när jag har råd. =)

  2. Edit: 18-19 juni menar jag. :P

  3. hahaha håller med Gerard där. Riktiga godis råttor med fruktansvärda hugg om man inte är bered.

  4. Hej hej :) Skulle bara säga att jag bytt blogg nu. Häng med från början :-)

Skriv ett svar