Ingen vanlig dag!

maj 3, 2011

   

För idag fyller vår älskade Dyrka år! Kan knappt fatta att hon redan är 5 år gammal. Vart tog tiden vägen egentligen? Jag tyckte inte att Dyrka förändrats så mycket utseendemässigt, men så kikade jag lite på bilder för 3 år sedan… Vilken skillnad det ändå är! Nu ser hon vuxen ut, mogen och klok! Men ändå inte gammal :) Vår älskade ädla faraodam. Dagen till ära fick hon ett stoooort ben som legat och väntat på rätt tillfälle. Dyrkisen är dock lite speciell med ben… Benen ska helst vara lite tuggade på redan innan hon vill tugga på dom. Så det slutade med att Yra fick det stora benet och Dyrka fick ett mindre som Yra redan börjat tugga på. Får se om det stora benet behagar damen när Yra tuggat upp det lite. Hoppas Dyrkisens alla syskon har en riktigt härlig födelsedag! Vi skickar ett gäng kramar och pussar till alla vackra rödingar i Enigmas O-kull!

3 svar till “Ingen vanlig dag!”

  1. Stort grattis till Dyrka! :)

  2. Grattis i efterskott Dyrka!!!

  3. Vilka fina hundar du har!
    /Helena

Skriv ett svar