Kärlek!

maj 4, 2011

 
Foto av Henrik Mill – http://www.uppdragmedia.se

Jag sitter och ler som en unge på julafton! Jag har nämligen precis fått se helt underbara bilder på mig och min blivande man. Verkligen helt underbara bilder! Tänk att det nu faktiskt är VI som är där på bloggen som blivande brudpar. Det känns… Varmt! Ofattbart… Och alldeles, alldeles underbart :) Vår kära fotograf Henrik Mill från uppdragmedia kom till Örebro igår. Tillsammans körde vi upp till Kilsbergen där vi ska ha vår bröllopsfest. När vi kom upp så var det rätt vackert ljus ute men medan vi pratade och fikade så kom molnen med hagel. Kändes inte hoppfullt att få till bra bilder i sådana förhållanden men turen var på vår sida. Efter en liten stund sprack det upp! Vi fick riktigt härligt mjukt ljus och vi hittade vackra platser att vara på. Det var så oerhört ovant att posera framför kameran. Särskilt utan en hund… För min blivande make så var det nog ännu mer ”avigt”! Han är ju van vid att vara på andra sidan om kameran. Men han skötte sig så klart utmärkt och blev hur stilig som helst! Jag som avskyr att bli fotad i profil fick verkligen en utmaning och så här i efterhand känns det ändå rätt ok. Så alla nyfikna kan ta en titt här på Henriks blogg där det finns fleeeeer bilder: http://www.uppdragmedia.se/blogg Vi har hela tiden varit väldigt säkra på vårt val av fotograf och efter vårt möte med Henrik och när vi nu fått se vad han åstadkommit med oss två tafatta blygisar framför kameran så är vi hypernöjda! Åh va vi längtar!

5 svar till “Kärlek!”

  1. Bilderna var otroligt fina!

  2. länken funkar inte för mig? :(

  3. jättefina! :)

  4. Vilka bilder Sandra! Förstår att ni är nöjda med ert val av fotograf inför er stora dag.

  5. VILKA BILDER!!!kan tro att bröllopskorten kommer bli fantastiska :), håller tummarna att solen strålar på er dag!

    KRAM!
    Kerstin

Skriv ett svar