Lyckliga Lykke

maj 25, 2011

 

   

Dags att bryta bloggtystnaden! Skärpning nu Sandra… Det är bara så svårt att hinna med allt just nu! Massor med roligt som händer och så lite tid att berätta om det. Nåja, vi börjar i lördags. Då hade vi fint besök av Dyrkas son Lykke, Spisi’s Take What I Want även känd som herr Brun, med familj. Vi tog en liten promenad och lät hundarna gå av sig den värsta av glädjerusning de bar på vid återseendet. För det var ett kärt återseende! Båda Dyrka och Yra var väldigt glada att träffa Lykke, men Lykke var nog gladast av alla! Lykke var lite smått kär i sin lektant Yra men lugnade sig till slut och myste med oss på balkongen i det härliga vädret. Lykke har börjat bli stor nu och det är så spännande att få se hur han och syskonen utvecklas. Vi ser delar av både mamma Dyrka och pappa Pharuz i dem alla! Lykke och syskonen är nu 10 månader gamla och i en riktig slyngelålder. De testar gränser och kroppen hänger inte riktigt med. Men både Lykkes familj och de övriga syskonens familjer gör ett kanonjobb! Med Lykke får de jobba lite extra mycket med att vara uppfinningsrika i träningen. Han är nämligen inte så brydd i godsaker! Det fungerar en kort stund, sen är det inte så spännande. Samma sak är det tydligen med leksaker och lekar av olika de slag. Men hans husse och matte jobbar på fint med honom och är konsekventa i sin träning. Lykke kommer inte att ställas ut då han tyvärr bara har en testikel nere. Han hade båda nere vid leveransen men vid jul någon gång så kröp den ena upp och bestämde sig för att stanna där… Vi gjorde i alla fall ett litet uppställningsförsök, första gången för Lykke! Han skötte sig rätt så bra med tanke på att han var helt slut av alla intryck under dagen. Men trots att han var så trött så var han hela tiden lika härligt glad!

Skriv ett svar