Rapport

maj 30, 2011

I helgen var vi iväg till tösernas födelseort! Var nämligen en internationell utställning på Vallentuna flygfält. Yra var anmäld och Dyrkisen fick följa med som sällskapsdam och träna lite iom att vi är lite ringrostiga… Som synes så visste Dyrkisen fortfarande vad hon skulle göra, det är bara lite skit på andra sidan kopplet (läs: matte) som måste fixas. På bilden ovan så är det Dyrkas uppfödare Sofie som ställer upp henne så fint! Jag måste helt enkelt skärpa till mig lite så vi inte skämmer ut oss helt nästa helg. Dyrka skötte sig  bra under vår hanteringsträning, men så bara *poff* så kom det lite troll i huvudet på henne. Vet inte riktigt vad hon sysslar med ibland. Men vi har en träning för Gerard inplanerad på onsdag så jag hoppas på att få lite tips och få bukt på trollen då. Vi ska ju trots allt kunna visa upp oss i Norrköping nu på söndag…. Nog om Dyrkisen. Yra var som sagt anmäld och fick visa upp sig i ringen. Hon blev slagen i unghundsklassen men fick CK. Sofie visade sedan deras importtik Kayla som vann sin klass med CK. Det innebar att jag fick ta över Yra för kampen om bästa tik. Där tog Sofie hem vinsten med Kayla och jag och Yra bibehöll vi vår placering och slutade alltså som 3:e bästa tik med Reserv-cert. Inte helt fel men vi hoppas att vi ska lyckas liiiite bättre nästa gång.

Ett svar till “Rapport”

  1. Grattis till resultatet! Yra är verkligen superfin, Dyrka också, men jag kärade ner mig i den översta bilden alldeles! =)

Skriv ett svar