Hera

juni 6, 2011

Efter utställningen igår hade vi en liten fotostund med Hera. Trots att hon varit där i flera timmar, stigit upp väldigt tidigt, åkt i en ny bil och träffat massor med hundar och människor så var hon ändå pigg och samarbetsvillig på eftermiddagen! Hon är så duktig på att kunna slappna av i sin bur och vila, vilket är väl behövligt när man är ung och är på utställning. Hera är ännu väldigt omogen i kroppen och har massor kvar att utvecklas. Ska bli spännande att se! Vi är oerhört nöjda med hennes härliga utstrålning och temprament och det faktum att hon är väldigt intelligent och samarbetsvillig. Blir några till utställningar för tösen i sommar, men nu gör vi ett litet uppehåll till slutet av juli.

Ett svar till “Hera”

  1. Det måste vara något speciellt med att få följa sin första kull! Kul att man får följa dem med er här i bloggen :)

Skriv ett svar