Sommar!

juni 29, 2011

Efter midsommarfirandet på Öland känns det som att våren är borta och sommaren står för dörren. Vi hade verkligen en härlig midsommar tillsammans med ett stort gäng. Vi var nog närmare bestämt 28 stycken som umgicks på midsommarkvällen. Vi hade bland annat en kille från Indien som var på besöl i Sverige. Självklart visade vi oss från vår bästa sida och dansade runt midsommarstången (läs trädet) och hoppade som små grodor. Undrar just vad stackaren tänkte om oss… Men roligt hade vi! Festen höll igång till sena natten. Vädret bjöd på lite riviga vindar på förmiddagen men sedan härlig kvällssol och ljummen natt. Klassisk svensk midsommar med andra ord.  Härligt! Det enda som kunde varit bättre hade varit om lilla Yra varit med oss. Men hon var med Joels föräldrar under dagen och spenderade sedan resten av helgen med sin uppfödare Sofie och gänget. Hon deltog i lördags på Basenjispecialen där hon slog till med ett BIM mot brorsan som blev BIR! Underbart! Ni må tro att vi är stiolta över vårt lilla yrväder. Förhoppningsvis kommer Sofie lägga upp lite bilder sen…

Den senaste tiden har det varit full rulle här hos oss, mycket jobb och massor med annat. Så det har verkligen inte funnits tid eller ork till att blogga. Får se hur det blir med det nu i sommar. I år ska jag försöka ägna mig själv mer tid och omsorg, dags att tänka på sig själv. Ibland måste mna helt enkelt ta en paus. Dags för mig nu.

Skriv ett svar