I våra hjärtan

juli 19, 2011

   

Det är med stor sorg i våra hjärtan vi berättar detta. Vår förstfödda guldklimp Ramses, Spisi’s Most Wanted, finns inte längre hos oss. Under våren fick vi veta av hans ägare i Danmark att han hade problem med sina knän. Veterinären som undersökte honom konstaterade att han hade patella luxation. Prognosen som gavs var att han med hjälp av operation skulle få ett fullgott liv som sällskapshund.  Vi har nu fått veta att Ramses ägare valde att låta honom somna in i april. Ramses kommer alltid att ha en särskild plats i våra hjärtan. Han var som sagt den förstfödda och han bodde dessutom 2 extra veckor hos oss. Under de två veckorna fick vi lära känna honom lite extra. Han var en väldigt nyfiken och framåt valp som var väldigt villig till att lära. Ramses var precis som sin kära mor, väldigt lättsam och enkel att ha att göra med. Det finns lite filmklipphär i bloggen från då jag klickertränar honom, kolla inlägg 25/9 2010 och 2/10 2010. Utöver det finns massor med bilder från sommaren/hösten 2010. Idag skulle Ramses, precis som hans syskon, firat sin första födelsedag. Vi tänker därför extra mycket på honom. Vi vet att han har det bra där han är nu. Kanske härjar han runt på de gröna ängarna med sin kära farfar Ramses. Vila i frid älskade Ramses.

2 svar till “I våra hjärtan”

  1. Ledsamt… Vilka underbara bilder, speciellt den sista! Grattis till alla valpar, tänk att jag faktiskt pussat på varenda en av dem! :)

  2. Usch.. Vilken söt kille han var – jätte fina bilder.

Skriv ett svar