Prepping!

juli 28, 2011

Idag har vi ägnat oss åt lite föreberedelser. Förrådet med hundgodis, ben och leksaker har fräschats upp. Yra har tagit sönder mååånga leksaker och inför Astas ankomst behövdes ett gäng nya. På bilden är två av leksakerna som främst är till lilla Asta, men det blev många fler än så som införskaffades idag! Massor med ben till alla tre är inhandlade. Asta har även fått egna särskilt mjuka godisar med laxsmak. Riktigt söta godbitar i form av små rosa ben! Sen fick hon även ett eget halsband i rosa/cerise som läder som skimrar lite. Lite blingbling i själva spännet också. Kommer införskaffas lite annat smått och gott men det mesta har vi nu redan här hemma.

Ett svar till “Prepping!”

  1. Hahaha, rosa ben med laxsmak – det vore nått för Harry det! ;)
    Grattis till Asta, hon är bedårande! Så söt så söt och gissa om jag är avundsjuk… Jag vill ju också ha valp, men en bc då. ;)

Skriv ett svar